Tüprag Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 0 (276) 227 35 69
WEB https://usakaihl.meb.k12.tr
Adres : Elmalıdere mh. 1.Tunç sok. No5 Merkez/UŞAK
VİZYON : Medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumluluk duygusuyla, kendini, ait olduğu milleti ve değerler dünyasını tanıyan, emek ve insan merkezli bir hayat anlayışı ile milli ve evrensel bir sorumluluk ruhuna sahip, erdemli, ilkeli, araştıran-sorgulayan, kendisine ve ülkesine aydınlık bir gelecek hazırlamaya çalışan, çok yönlü, yüksek vasıflı ve donanımlı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak.
MİSYON : Türk Mili Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, araştıran-sorgulayan, insanlığa ve islam alemine yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : ERDEM PROJESİ ,AÇEP PROJESİ ,GEÇMİŞTEN GELECEĞE BİLİNÇLİ NESİLLER PROJESİ

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08.30-15-50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce-Arapça
Isınma : Doğalgaz
Servis : KÖYDEN TAŞIMALI EĞİTİMLE ÖĞRENCİLERDE GELMEKTEDİR.
Ulaşım : ŞEHİR MERKEZİNDE YÜRÜYEREK YA DA SARAYALTI CAMİİ YE KADAR TÜM HALK OTOBÜSLERİN GEÇTİĞİ YER
Yerleşim Yeri : MERKEZDEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezinde
Kontenjan Bilgileri : 3 sınıf
Taban-Tavan Puan Bilgileri : SINAVSIZ ALAN OKUL OLUP; KIZ -ERKEK ÖĞRENCİLERİN KAYIT YAPTIRABİLDİĞİ KARMA OKULDUR. EN YÜKSEK TABAN 94 EN DÜŞÜK TAVAN 55
Okulun Sınav Başarı Durumu : 6.7.8.SINIF ORTALAMASI İLE ALAN SINAVSIZ OKULDUR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %60
Sportif Etkinlikler : SPOR SALONU OLMASI NEDENİYLE FUTBOL,BASKETBOL,VOLEYBOL,FUTSAL,OKÇULUK....
Bilimsel Etkinlikler : FİZİK KİMYA BİYOLOJİ VE BİLGİSAYAR LABARATUVARLARI MEVCUTTUR.
Proje Çalışmaları : ERDEM ,AÇEP,GEÇMİŞTEN GELECEĞE BİLİNÇLİ NESİLLER PROJESİ
Diğer Hususlar : 8.SINIF BİTİRMİŞ KIZ VE ERKEK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLERİZ